Spant! gecertificeerd voor Groen Vervoer

Jeroen BeelenCases Leave a Comment

Edwin Besseling (directeur Besseling Vervoert), Bert Dijkstra (directeur Spant!) en Bas Jaquet (dutymanager Spant!) kregen op donderdag 10 april een certificaat uitgereikt uit handen van Joyce van Os de Man van OrangeGas. Het certificaat verklaart dat er op 100% duurzaam gas wordt gereden. Met deze certificering onderstreept Spant! haar houderschap van de Gouden Green Key.”

Spant! biedt in samenwerking met Besseling Vervoert haar opdrachtgevers de mogelijkheid hun gasten 100% duurzaam te laten vervoeren. Hiermee wordt ingespeeld op de behoefte naar het duurzaam organiseren van congressen en evenementen.

OrangeGas
OrangeGas realiseert en exploiteert Groengas-vulpunten door heel Nederland. Met een gemiddelde van 1 nieuw vulpunt per maand is OrangeGas de snelst groeiende ‘nieuwkomer’ in de markt van duurzame mobiliteit. OrangeGas levert 100% Groengas en is hiermee koploper in de markt.

 

Over de auteur

Jeroen Beelen

Twitter

innovatieve destinatiemarketeer | toerisme, leisure & cultuur sector | blogger | reiziger | lid Team Gastvrij Bereikbaar

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.