Geruisloos de Veluwe verkennen per scooter, Het kan met sQoot!

Mathijs FleurCases Leave a Comment

SLIM ondernemen is samen bekijken wat er WEL kan. Met plezier deel ik mijn ervaringen met TeamSLIM en de inzet van elektrische scooters vanuit Golden Tulip Arnhem-Doorwerth.

 

Op de foto: Mathijs Fleur, Manager Operations Golden Tulip Arnhem-Doorwerth en Eugene Vroonland, Salesmanager sQoot

Begin dit jaar kwam ik in contact met Johan Kaspers (foto rechts), Adviseur SLIM werken en reizen; onderwerp van gesprek waren de mobiliteit-uitdagingen rondom ons hotel. Een van de zaken die aan bod kwam was de mogelijkheid voor de verhuur van elektrische scooters.

Na het nodige veldwerk werd ik door Johan in contact gebracht met sQoot. sQoot stelt zich tot doel mobiliteitsproblemen voor bedrijven op de meest duurzame en kosteneffectieve wijze op te lossen, om daarmee een bijdrage te leveren aan de MVO-doelen van de onderneming. Dit doen zij onder andere door het aanbieden van full operational lease van tweewielers.

De werkwijze van sQoot is zeer gericht op het leveren van maatwerk. Voor ons is het bijvoorbeeld belangrijk te verkennen wat de vraag is bij onze gasten voordat we als hotel een meerjarige leaseovereenkomst aan kunnen gaan. sQoot heeft zich ingezet om geheel vrijblijvend een pilot periode van drie maanden te realiseren zodat wij dit helder kunnen krijgen. Met nieuwe scooters, volledig bestickerd en met de full operational service zoals zij deze graag bieden. 1 augustus hebben we de sleuteloverdracht gehad en twee uur later was de eerste scooter verhuurd!

De scooters hebben een frisse uitstraling. De meest gestelde vraag is die betreffende de actieradius; deze is ruim 100 kilometer wanneer men vertrekt met een volle accu. Het rijden zonder helm is heerlijk en vanuit het hotel ben je binnen 20 minuten in het centrum van Arnhem, gratis parkeren! Ook wordt er veel gebruik gemaakt van de knooppuntenroutes voor fietsers, je mag met deze geluidloze scooter overal komen waar je als fietser ook heen mag.

De maand augustus is inmiddels tot een einde gekomen. Het mooie weer heeft eraan bijgedragen dat de scooters goed gebruikt zijn door onze hotelgasten. Er staan inmiddels ruim 1150 elektrisch gereden kilometers op de tellers! Reacties van gasten zijn zonder uitzondering positief.

Over de auteur

Mathijs Fleur

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.