Nieuwe P+R Bronovo handig bij evenementen

Jeroen BeelenCases, Gastvrij Bereikbaar Leave a Comment

Bij het Haagse Bronovo is recent een nieuwe P+R in gebruik genomen. Bezoekers van evenementen in Den Haag en Scheveningen kunnen hier via de ‘Uit je Auto’-app een parkeerplaats reserveren en vervolgens vanaf deze locatie met het OV of een taxi richting Scheveningen of het centrum van Den Haag. Op termijn zal het ook mogelijk zijn een fiets te gebruiken.

In eerste instantie zullen ca. 200 parkeerplaatsen beschikbaar worden gesteld (bij zowel het Bronovo als het World Forum). De parkeerplaatsen worden ter beschikking gesteld buiten de piekuren van het ziekenhuis en het World Forum. Dit dubbel gebruik van de parkeerplaatsen biedt zowel de gebruiker, de locatie-eigenaar als de overheid voordeel op.

De website www.uitjeauto.nl laat het beschikbare aanbod zien. De app biedt naast navigatie naar de betreffende parkeerlocatie ook alternatieve route-informatie.

De betreffende app ‘Uit je auto’ is van TripTicket.nl, een¬†online boekingsapplicatie voor vervoer en parkeerplaatsen rond evenementen.

Lees meer over dit onderwerp op de site van Verkeersnet.
Bronnen: verkeersnet.nl en parkeer24.nl

Over de auteur

Jeroen Beelen

Twitter

innovatieve destinatiemarketeer | toerisme, leisure & cultuur sector | blogger | reiziger | lid Team Gastvrij Bereikbaar

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.