Mobiele laadpaal voor e-auto’s

Jeroen BeelenInnovatie Leave a Comment

Elektrische auto’s zijn hot. Meer en meer rijders stappen, mede dankzij subsidies van de overheid, over op elektrisch rijden.
Als eigenaar van een toeristische attractie of organisator van een evenement zijn dit ontwikkelingen waar je rekening mee dient te houden.
De ervaring van een bezoeker die met elektrisch vervoer komt, wordt mede bepaald door het aanbod en gemak waarmee hij zijn voertuig kan opladen. Waarschijnlijk bent u al in gesprek met een leverancier van laadpalen.

Mocht de vraag naar faciliteiten voor elektrisch laden uw aanbod overstijgen, bv. omdat u een evenement host over e-rijden en er een groot aantal e-auto’s verwacht wordt, dan zijn er slimme en snelle oplossingen voorhanden. Het Delftse bedrijf Mobile Green Energy¬†heeft een mobiele unit ontwikkeld die tot 16 e-voertuigen tegelijk kan opladen. De unit is naar wens, voor korte of langere tijd inzetbaar.

 

Mobile Green Energy from Daniel Haazebroek on Vimeo.

Over de auteur

Jeroen Beelen

Twitter

innovatieve destinatiemarketeer | toerisme, leisure & cultuur sector | blogger | reiziger | lid Team Gastvrij Bereikbaar

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.