Leren van de ‘reis van uw gast’: uw goede voornemen voor 2016!

Jeroen BeelenTravellers' Journey Leave a Comment

Begint u het nieuwe jaar ook met goede voornemens? Wij hebben een leuke suggestie voor u: leer van de reiservaringen van uw gasten.

Want zeg eens eerlijk, weet u hoe uw gasten uw bereikbaarheid ervaren? Bereikbaarheid is cruciaal voor uw core-business, maar hoe gastvrij bent u als uw gast de heen- en terugreis als niet-prettig ervaart. En zeker als u hier zelf iets aan kunt doen!

De Travellers’ Journey is een instrument waarmee u ‘de reis van uw klant’ maakt. Alle fasen in de reis worden hierbij doorlopen: van het eerste contact (zoeken & boeken), tot de heenreis, de aankomst, de ontvangst, tot en met de terugreis.

Het resultaat van een Travellers’ Journey is een helder overzicht met verbeterpunten die u kunt gebruiken om de ‘reis van uw bezoeker’ onmiddellijk te verbeteren. U verlegt daarmee uw rode loper van uw eigen voordeur naar die van uw bezoeker.

Introductieworkshop

Op donderdag 21 januari 2016 organiseren Johan Kaspers en Jeroen Beelen een introductieworkshop Travellers’ Journey. Daarbij nemen zij u mee in het gedachtengoed van ‘gastvrije bereikbaarheid’, laten zij u kennismaken met verschillende persona’s en de manier waarop die reizen en gaat u zelf oefenen met een deel van de Travellers’ Journey.

Voor meer informatie over deze introductieworkshop en het reserveren van een plaats, klikt u op deze link.

 

Over de auteur

Jeroen Beelen

Twitter

innovatieve destinatiemarketeer | toerisme, leisure & cultuur sector | blogger | reiziger | lid Team Gastvrij Bereikbaar

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.