GastvrijBereikbaar gepresenteerd tijdens #CTM15 in Istanbul

Jeroen BeelenGastvrij Bereikbaar Leave a Comment

Het concept ‘GastvrijBereikbaar’ is op 10 september 2015 gepresenteerd tijdens een internationale bijeenkomst van ‘Communicating the Museum‘ (#CTM15) in Istanbul. Toehoorders waren communicatie experts van topmusea uit de hele wereld. Ondanks het feit dat het concept van gastvrije bereikbaarheid geheel nieuw was voor de toehoorders, waren de reacties bijzonder positief.

Communicating the Museum omschrijft zichzelf als ‘ the worlds’s leading arts communication conference’. De conferentie wordt jaarlijks gehouden en er komen ruim 2.500 communicatie experts van culturele instellingen uit 40 verschillende landen. Deelnemers aan de conferentie zijn o.a. het J. Paul Getty Museum, het Louvre, het Tate en het Nederlandse van Gogh Museum.

Minze Walvius en Johan Kaspers waren door de organisatie uitgenodigd om hun verhaal te komen houden voor dit selecte gezelschap.

Open hier de PDF van de presentatie.
Hieronder ziet u een aantal foto’s van de presentatie in Istanbul.

De inschrijving voor dit congres en de kosten voor deelname zijn geheel op eigen initiatief en op eigen rekening van de leden van Team Gastvrij Bereikbaar.

aankondiging presentatie

aankondiging presentatie

filmpje Gastvrij Bereikbaar Congres

Johan Kaspers presenteert

uitleg Travellers’ Journey model

Over de auteur

Jeroen Beelen

Twitter

innovatieve destinatiemarketeer | toerisme, leisure & cultuur sector | blogger | reiziger | lid Team Gastvrij Bereikbaar

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.